België

Motorcycle Loft Hotel

Kwaliteitslogement exclusief voor motorrijders sinds 1996, inventief gehuisvest in een voormalig confectiefabriek. Hotel (*) met 26 kamers en 2 slaapzalen gebouwd rondom een binnenparking waar de moto's veilig en in het centrum van de belangstelling staan. Het domein is rustig gelegen temidden de West-Vlaamse Polders, op 8 km van Oostende en het Noordzeestrand, en op een kwartier rijden van de historische stad Brugge. Sinds 2006 kan iedereen (ook de niet-hotelgasten) een maaltijd of een kleine hap bereiden op gelijk welk uur van de dag in de inter-actieve keuken LOOK 'N COOK. De grote vernieuwing voor 2007 wordt de opening van het Oldtimer Motoren Museum onder leiding van Johan Schaeverbeke.

http://www.grd.be

Motorcafe/camping Bijonzewitte

Faciliteiten: camping + ontbijt, wc, douche. Snacks zijn steeds te verkrijgen in het café. BBQ op aanvraag. In de winter stookkorf beschikbaar

http://www.motorcafebijonzewitte.be/insite.htm

Baton Rouge (Ardennen)

Zeer gunstig gelegen motorherberg, van waaruit je toertochten door de Belgische Ardennen, naar Luxemburg, of het Eifelgebergte kunt maken. Je kunt na afloop je motor parkeren in de zeer ruime garage, een lekker belgisch bier drinken, lekker luisteren naar verhalen (of zelf vertellen) en natuurlijk heerlijk smullen van goed eten. Kortom gewoon gezellig!


http://www.benhet.be/

L’écurie (Ardennen)

Door zelf jaren met de motor op vakantie te zijn geweest en op diverse locaties geslapen te hebben, kwamen we op het idee om zelf een motorvriendelijke B & B met kleine taverne te starten in onze eigen Ardennen. Na een lange zoektocht vonden we de voor ons perfecte locatie : L’écurie in Petite-Mormont.

Motorrijders kunnen genieten van kronkelende weggetjes en verlaten dorpjes.


http://http://www.ecurie-petite-mormont.be/

Auberge Ardennaise (Ardennen)

Dohan sur Semois nabij Bouillon.
Pension met binnenstalling voor de motor, 10 kamers, douche, wc, gezellig cafe met open haard. Reservering vanaf 2 nachten. Prachtige omgeving om te toeren met de motor. Weekends en midweek. Nederlands sprekend Routebeschrijvingen zijn daar aanwezig

e-mail adres: info@aubergeardennaise.be

http://www.aubergeardennaise.be

Motorherberg Les Arondes (Ardennen)

Les Arondes is een gezellige herberg speciaal voor motorliefhebbers. Op een hele mooie plek in de Belgische Ardennen is onze herberg een prima start- en eindpunt voor de mooiste routes en andere uitstapjes. In onze herberg kan je lekker eten, drinken en slapen. De huiskamer van de herberg hebben we traditioneel ingericht en de houtkachel zorgt voor het echte herberggevoel. Ons doel is dat je je als motorrijder thuis voelt in Les Arondes. Ook voor je motor is het bij ons goed vertoeven. Wij hebben een grote binnenstalling.

http://www.lesarondes.com/

Boele's Place (Ardennen)

Wij zijn Jan "Boele" en Annemarie en na enkele jaren zoeken hebben wij sinds 2002 onze locatie gevonden in Lierneux in de Belgische Ardennen. Hier zijn we begonnen met de start van "Boele's Place", een motorcamping voor en door motorliefhebbers, inmiddels hebben we ook een bunkzolder met stapelbedden die plaats bied aan ruim 30 binnenslapers.
Een dag dient volgens ons te beginnen met een stevig ontbijt en onbeperkt koffie en thee en voor het avondgedruis losbarst kunnen de magen gevuld worden met een heerlijk 3 gangen-wat-de-pot-schaft-buffet.
De omgeving is geweldig om te rijden, bochtige wegen door een schitterende natuur. Op korte afstand van de Luxemburgse grens.

http://www.boelesplace.be/

Auberge “Au Bon Vivant”

Auberge “Au Bon Vivant” is een gezellige, familiale herberg met taverne gelegen te Vesqueville, een klein pittoresk dorpje vlak bij Saint-Hubert (Provincie Luxemburg). Een uitstekende plaats om er één of meerdere nachten te vertoeven in het kader van groepsvakanties, wandelvakanties, motortochten,…

http://www.aubergeaubonvivant.be

Bon Frison

Bon Frison is een gastvrij onderkomen voor motorrijders, fietsers en andere avonturiers, fraai gelegen in het hart van de Ardennen in de buurt van La Roche. Deze mooie omgeving biedt alle mogelijkheden om, al dan niet gemotoriseerd, te genieten en te ontspannen.

Bochtige wegen, kronkelende bospaden, mooie vergezichten, gezonde lucht, je vindt het allemaal direct bij ons in de omgeving. En uiteraard is in Bon Frison alles aanwezig om van een lang of kort­verblijf een prachtige belevenis te maken. Je kunt heerlijk bijkomen, zittend in de boomgaard of aan de rand van het beekje de Estinale dat over ons terrein stroomt, genietend van het uitzicht over bos of veld.

http://www.bonfrison.be/

La Petite Ourse

Hotel in de Belgische Ardennen voor actieve buitensporters en natuurliefhebbers.

Toeren in de Ardennen ; vergezichten, bochtige bergwegen, rivierdalen en heuveltoppen. Een waar walhalla voor de echte motorliefhebber. Met haar unieke ligging in het midden van de Ardennen vormt La Petite Ourse de ideale uitvalsbasis voor uw motorweek(end). Wij hebben voor u enkele uitgewerkte toertochten klaarliggen, naar alle windrichtingen. U kunt uw motor bij La Petite Ourse overdekt stallen, zodat die ook bij slecht weer mooi droog staat, terwijl u van een biertje geniet bij de open haard.

http://www.lapetiteourse.com

JJ's Roadhouse

JJ’s Roadhouse wordt gerund door Jacques Fleurbaey, bijgestaan door zijn echtgenote Magda De Clercq en dochter Marlies. Houdt u van de perfekte combinatie tussen een rock-blues café en een volwaardig restaurant (met annex sleep-in) dan bent u aan het goede adres. De inrichting van JJ’s Roadhouse is typisch amerikaans. Er is ook een gezellig zonne-terras voorzien.

http://www.jjsroadhouse.be

Le Coq d'Or Hotel

Ardennen

Het meest unieke aan ons hotel is dat wij uitermate geschikt zijn als rustplaats tijdens uw toertochten met uw motorfiets of Oldtimer. Wij beschikken over een grote verwarmde en afsluitbare garage met kledingkasten. Deze ruimte biedt plaats aan 10 tot 15 motoren.

http://www.lecoqdorhotel.com

Le Relais du Motord

Een trefpunt in de Ardennen, nabij Beauraing, richting Bouillon.
Er kan gekampeerd worden.

  • Nous entretenons un terrain vague, celui-ci est mis à votre disposition pour planter vos tentes sans limites, les motos étant entreposées sur un terrain de tennis cadenassé à 5 mètres du camping. Nous mettons à la disposition des campeurs, des sanitaires composés de 2 water, 2 urinoirs et 2 éviers (eau froide). Tout ceci est gratuit et possible durant toute la saison.
  • Si un groupe de campeurs désire résider quelques jours, nous ferons le nécessaire pour installer douche et électricité sur le terrain, moyennant légère participation aux frais.
  • Pour les campeurs, il est possible d'obtenir déjeuners, dîners ou soupers suivant accords pris au préalable avec " Le Relais du Motard ".
Le Relais du Motard propose des road-book et une bibliothèque moto.

http://www.lerelaisdumotard.be.tf/

Motorpension Motortainment

(bron: Motoren en Toerisme)

Zeeuwsch Vlaanderen.
Schitterend toergebied.
Kamers met uitgebreid ontbijt.
Verzorgde maaltijden.
Lunchpakketten.
Gezellige sfeervolle tuin.
Motorstalling.
Hebben nog geen site
of de site is niet bekend bij ons.

Tel. 0117 492 492
Mobil: 0654 270 150

De Blekken Pot

Motorcamping in de buurt van het Belgische Keiem. Eigenaren Steven en Dagmar de Jonghe verbouwden een vervallen dierenasiel tot een veel bezochte motorcamping. Ook een trekpleister voor de lokale bezoekers. Er wordt van alles georganiseerd, zoals live-optredens van bandjes.
Geopend van half mei t/m half september.

Volgens Moto'73 (juli 2001):
TIJDELIJK WEGENS SUCCES GESLOTEN:
Het werd de eigenaars allemaal iets te veel.

Hebben nog geen site
of de site is niet bekend bij ons.

Tel. 0032 - 51505505